444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 100. YIL COŞKUSUNU EVLERE TAŞIDI

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı vatandaşların balkonlarından katıldığı mini konserler ile coşkuyla kutladı.
Haber Tarihi: Friday, May 15, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi, bagimsizligimizin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açilisinin 100. yilini ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami'nin coskuyla kutlanmasi için sehrin farkli noktalarinda vatandaslara sürpriz yaparak mini konserler düzenliyor.

Nazilli sokaklari bayram yerine döndü

Aydin Büyüksehir Belediyesi Baskani Özlem Çerçioglu'nun talimatiyla koronavirüs salgini nedeniyle evde kalan vatandaslara moral vermek için otobüs ile mahalle mahalle gezen Aydin Büyüksehir Belediyesi Orkestrasi, seyyar konserler serisine basladi. Ilki Nazilli'de gerçeklesen konserler ilçenin farkli noktalarinda yapildi. Vatandaslarin balkonlarindan Türk bayraklari ile eslik ettigi konserlere yoldan geçen araçlar da kornalariyla eslik etti ve Nazilli sokaklari bayram yerine döndü. Orkestranin "Güzel Günler Görecegiz", "Ah Bu Hayat Çekilmez", "Senden Daha Güzel" ve "Kara Sevda" gibi birbirinden güzel sarkilari seslendirdigi açik hava konseri "Izmir Marsi" ile son buldu. Koronavirüs salgini nedeniyle evde kalan vatandaslarin moral buldugu konsere yogun ilgi gösterildi.

Aydinlilardan Baskan Çerçioglu'na tesekkür

Büyüksehir Belediyesi Orkestrasi’nin seslendirdigi eserlere coskusu içinde eslik eden vatandaslar büyük mutluluk yasadi. Bayram coskusunu evlerine tasiyan konserlerden duyduklari mutlulugu belirten Aydinlilar, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

Konserler devam edecek

Aydin Büyüksehir Belediyesi Orkestrasi'nin konserleri yarin Söke ve Didim ilçelerinde, 23 Nisan'da ise Efeler Ilçesinde devam edecek.