« Geri Dön

AYDIN 23 NİSAN'I IŞIL IŞIL KUTLUYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle evlerde kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na hazırlıklarını sürdürüyor.
Haber Tarihi: Friday, May 15, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi bu yil koronavirüs salgini nedeniyle evlerde kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami'na hazirliklarini sürdürüyor. Hazirliklar kapsaminda koronavirüs salgini nedeniyle neredeyse tamamen bosalan kentin en islek ana cadde ve merkezlerinde yapilan isiklandirmayla Aydin isil isil oldu.

Bu yil 100. yili kutlanacak olan bayram haftasi sebebiyle yapilan isiklandirma çalismasi Efeler ilçesinin yani sira diger ilçelerde de yapildi. Yapilan isiklandirmayla Aydin rengârenk olurken vatandaslar da 23 Nisan haftasinda yapilan isiklandirma çalismasi için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.