444 40 09
« Geri Dön

AYDIN, BÜYÜKŞEHİR'LE BAHARA RENGÂRENK GİRİYOR

Koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşlar evlerinden çıkamasa da Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'ı daha da güzelleştirmeye devam ediyor.
Haber Tarihi: Friday, May 15, 2020

Koronavirüs salgini nedeniyle vatandaslar evlerinden çikamasa da Aydin Büyüksehir Belediyesi, Aydin'i daha da güzellestirmeye devam ediyor. Bahar aylarinin gelmesiyle birlikte Aydin bahar çiçekleriyle renklendirilirken, peyzaj çalismalarina da devam ediliyor. Ilçelerde budama, genel temizlik ve yeni peyzaj alanlarinin belirlenmesi de yapiliyor. Incirliova ve Didim'deki çalismalari ilçelerin belediye baskanlari da inceledi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi bir taraftan salgina karsi tedbirler almaya devam ederken bir taraftan da Aydin'i güzellestirmeyi sürdürüyor. Aydin genelinde çiçeklerin bakimi, yeni çiçek dikimleri, agaçlarin budanmasi, peyzaj alanlarinin bakimina devam ediliyor. Yapilan çalismalari Incirliova'da Incirliova Belediye Baskani Aytekin Kaya ve Didim'de de Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay inceledi. Incelemelerde ilçeleri daha da güzellestirmek için yeni peyzaj alanlari belirlendi. Belediye baskanlari Aydin'i güzellestirmeye devam eden Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.