« Geri Dön

ASKİ SULTANHİSAR’DA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ ekipleri Sultanhisar'da altyapı çalışmalarına devam ediyor.
Haber Tarihi: Friday, May 15, 2020

Aydin genelinde çalismalarini sürdüren Aydin Büyüksehir Belediyesi Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI) Genel Müdürlügü ekipleri Sultanhisar'da altyapi çalismalarini sürdürüyor. Ilçede sik sorun çikaran iki terfi isale hatti yenileniyor.

Sultanhisar’in içme suyunu karsilayan iki içme suyu terfi hatti ile içme suyu deposuna ulastiran terfi isale hatti yipranmis olmasinda dolayi sik sorun çikariyordu. ASKI tarafindan yatirim programina alinan yenileme isinde, proje kapsaminda 1.100 metre uzunlugundaki isale hatti çalismasi yapilacak. Borularda kapasite artirimi da yapilacak olan projeyle hem su kesintilerinin önüne geçilecek hem de daha fazla su akisi saglanmis olacak.

Sultanhisarlilar ise altyapiyi yenilen çalismalara imza atan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu tesekkür etti.