« Geri Dön

AYDIN, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'YLE BAHARI YAŞAMAYA BAŞLADI

Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri Aydın'ı daha da güzelleştirmeye devam ediyor.
Haber Tarihi: Friday, May 15, 2020

Aydin genelinde çalismalarini sürdüren Aydin Büyüksehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Baskanligi ekipleri bahar aylarinin gelmesiyle birlikte Aydin'i daha da güzellestirmek için çalismalarina hiz verdi. Parklarda, bahçelerde, bulvar ve ana caddelerde bahar çiçeklerini kullanmaya baslayan ekipler Aydin'i rengârenk yapiyor.

Özellikle ana caddelerde ve refüjlerde yapilan çalismalar vatandaslarin büyük begenisini kazanirken çalismalarda sekilli leylandi, pittosporum, kadife çiçegi gibi çiçekler ve çit bitkileri kullanildi. Çalismalarda çesitli dekoratif taslar da kullanildi. Diger taraftan Aydin'in 17 ilçesinde trimör, peyzaj ve düzenleme çalismalari da araliksiz sürdürülüyor.

Vatandaslar yapilan çalismalar için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.