« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EFELER’DEALTYAPIYI YENİLİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Efeler Doğu Gazi Bulvarı’nda yağmur suyu hat çalışması yapıyor.
Haber Tarihi: Friday, May 15, 2020

Asiri yagis alan günlerde yasanabilecek su baskinlarina karsi tedbirlerini üst seviyede sürdüren Aydin Büyüksehir Belediyesi, kalici çözümler üreterek uzun ömürlü altyapi çalismalari yapiyor.

Aydin’in dört bir yaninda çalismalarina hiz kesmeden devam eden Fen Isleri ekipleri, Efeler ilçesinde Dogu Gazi Bulvari yagmur suyu hattinda yenileme islemi yapiyor. Bulvardaki çalismada uzun ömürlü ve dayanikli koruge borular kullaniliyor.

Gazi Bulvari’nin yagmur suyu hattina kalici çözüm

Yapilan çalismayla Hükümet Bulvari ve Dogu Gazi Bulvari'na çikan sokaklara gelen yagmur sulari toplanmis ve çalisma sonunda bulvarin yagmur suyu problemi kalici olarak çözülmüs olacak.Ayrica bulvarda çalismalar sonunda sicak asfalt da yapilacak.

Büyüksehir Belediyesi’nin altyapiya verdigi önemden ve yapilan çalismalardan dolayi memnuniyetlerini dile getiren vatandaslar, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu tesekkür etti.