« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN ASTİS'TE ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYOR

Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, Aydın Sanayi Ticaret İhtisas Sitesi'nde (ASTİS) başlattığı yağmur suyu hattı çalışmasını sürdürüyor.
Haber Tarihi: Friday, May 15, 2020

Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI) Genel Müdürlügü, Aydin Sanayi Ticaret Ihtisas Sitesi'nde (ASTIS) baslattigi yagmur suyu hatti çalismasini sürdürüyor. ASTIS içerisindeki çalismalara Çevre Bulvari üzerindeki çalismalarla devam ediliyor. Bölgedeki altyapi çalismasina Büyüksehir Belediyesi tarafindan toplam 12 milyon liralik kaynak ayrildi.

Siddetli yagislar sonrasinda bas gösteren yagmur suyu sorununu ortadan kaldirmak için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu tarafindan baslatilan çalismalar sürüyor. ASTIS sitesi içerisindeki çalismalarda sona gelinirken suyun tahliyesini saglayacak Çevre Bulvari üzerindeki çalismalara hiz verildi. Çalismalar kapsaminda 450 metre menfez, 7 bin 300 metre beton boru hatti ve 300'den fazla yagmur suyu mazgali yapilacak. Yagmur suyu hattinin kisa sürede bitirilip hizmete alinmasi planlaniyor.

Diger taraftan ASTIS'teki isyeri sahipleri ve çalisanlar da yapilan çalismalardan oldukça memnun. Vatandaslar yapilan yatirim için Baskan Çerçioglu'na tesekkür ediyor.