« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE MECLISININ MART AYI 10.03.2020

TARIHLI I. BIRLESIM MECLIS KARAR ÖZETLERI

Karar No:59

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 13.02.2020 tarihli Subat Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:60

Karar: Sultanhisar Ilçesi, Kabaca Mahallesi, 811 parselden geçen ve fiili zeminde mevcut olan, kadastrodan sonra açilan ekli krokide kesik çizgilerle gösterilen toplam 252,15 m²’lik kismin bedelsiz olarak kamuya terkini için ilgili yönetmelige istinaden tasinmazin vasfinin Mezarlik oldugu, bu nedenle Içisleri Bakanligi ve diger tüm izinlerin Kadastro Müdürlügü tarafindan alinmasi sartiyla muvafakat verilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:61

Karar: Karacasu Ilçesi Yenice Mahallesi A ve B parsellerde kayitli mezarlik vasifli tasinmazlarin Aydin Büyüksehir Belediyesi adina, 2476, 2480, 2537 ve 2562 parsellerde kayitli Çesme vasifli tasinmazlarin Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi adina tescil islemlerinin yapilmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:62

Karar: Bozdogan Ilçesi, Yeni Mahalle, 517 ada 1 parsel üzerinde bulunan Mülkiyeti Aydin Büyüksehir Belediye Baskanligina ait Hizmet Binasinin (zemin kat hariç 1’inci, 2’nci ve 3’üncü katlarinin) 5393 Sayili Belediye Kanununun 75.maddesinin (d) bendi uyarinca Belediye Hizmetlerinde kullanilmak üzere 1 (bir) yil süreligine bedelsiz olarak Bozdogan Belediye Baskanligi adina tahsis edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:63

Karar: Bozdogan Ilçesi, Yeni Mahalle, 614 ada, 83 parsel üzerinde bulunan Mülkiyeti Aydin Büyüksehir Belediye Baskanligina ait Sosyal, Kültürel, Yüzme Havuzu ve Sportif Alt Yapi Tesisleri’ nin 5393 Sayili Belediye Kanununun 75.maddesinin (d) bendi uyarinca, 1 (bir) yil süreligine bedelsiz olarak Bozdogan Belediye Baskanligi adina tahsis edilmesine, söz konusu tasinmazin tahsisi sonrasinda, 3. kisilere kiraya verilmesi halinde, alinacak kira bedelinin %50’ sinin Büyüksehir Belediye Baskanligimiz hesabina yatirilmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

arar No:64

Karar: Koçarli Ilçesi Çakirbeyli Mahallesi, 688 parsel üzerinde bulunan Mülkiyeti Aydin Büyüksehir Belediye Baskanligina ait Sosyal ve Kültürel Tesisin 5393 Sayili Belediye Kanununun 75.maddesinin (d) bendi uyarinca 1 (bir) yil süreligine bedelsiz olarak Koçarli Belediye Baskanligi adina tahsis edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:65

Karar: Büyüksehir Belediye Meclisinin 16/11/2017 tarih ve 475 sayili kararinin iptal edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:66

Karar: Efeler, Didim, Kusadasi, Nazilli ve Söke Ilçelerinde yol, cadde, sokak, meydan vb. yerler üzerindeki araç park yerlerinin Isletmelerinin AYBEL Insaat Organizasyon Spor Hizmetleri Temizlik Gida Sanayi ve Ticaret A.S.’ne devrinin iptal edilmesine, bu hususta alinmis olan Büyüksehir Belediye Meclisinin 15.02.2018 tarih ve 108 sayili Kararinin tashih edilmesine toplantiya katilan üyelerin oyçokluguyla karar verildi.