444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ 24 SAAT GÖREV BAŞINDA

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi 24 saat görev başında hazır bekleyerek Aydınlıların can ve mal güvenliklerini sağlamaya devam ediyor.
Haber Tarihi: Monday, February 3, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi 24 saat görev basinda hazir bekleyerek Aydinlilarin can ve mal güvenliklerini saglamaya devam ediyor. Aydinlilara modern ekipmanlarla donatilmis egitimli personelle hizmet veren Aydin Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi, Türkiye'de yanginlara en hizli müdahale eden ikinci ekip olma özelligini tasiyor.

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan yangin riskinin ve nüfusun yogun oldugu bölgelerde yeni lokal acil müdahale noktalarinin açilmasina da devam ediliyor.  Aydin genelindeki 32'nci lokal acil müdahale noktasi olan Ortaklar Organize Sanayi Bölgesi Birimi geçen günlerde açilmisti. Böylelikle riskli ve kritik yerlerde olusabilecek olumsuzlulara aninda müdahale edilebiliyor.

Diger taraftan özellikle yangin riskinin arttigi yaz aylarinda çikabilecek olumsuzluklara karsi Didim'den Buharkent'e Aydin genelinde 67 kritik mahallede acil müdahale tankerleri hazir bekletiliyor. Bu tankerleri kullanmak için gerekli egitimler de mahallelerde görevlilere ve muhtarlara verildi. Aydin Itfaiyesi'nin yasanabilecek olumsuzluklara dogru ve yerinde müdahale etmek için 24 saat hazir beklediginin altini çizen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu "Aydin Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi dün oldugu gibi bugün de görev ve sorumlulugunun bilincinde çalisiyor. Aydin Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi su anda yanginlara müdahalede Türkiye genelinde en hizli ikinci itfaiye. Bunu saglamak için de sürekli egitim ve tatbikat uygulamalarina devam ediyoruz" ifadelerini kullandi.