444 40 09
« Geri Dön

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NDAN GENÇLERE MOTİVASYON ETKİNLİĞİ

Her zaman gençlerin yanında yer alan Aydın Büyükşehir Belediyesi, kültür merkezlerine gelerek üniversite sınavına hazırlanan gençleri sinemayla buluşturdu.
Haber Tarihi: Monday, February 3, 2020

zaman gençlerin yaninda yer alan Aydin Büyüksehir Belediyesi, kültür merkezlerine gelerek üniversite sinavina hazirlanan gençleri sinemayla bulusturdu. Nazilli'de ve Efeler'de düzenlenen etkinlige yüzlerce genç katildi. Gençler kendilerini sinemayla bulusturan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

Ögrencilerin sinav öncesi motivasyonlarini yüksek tutmak ve sosyallesmelerini saglamak için önceki gün Nazilli'de düzenlenen etkinlige Yildiztepe Kültür Merkezi'ndeki etütlere gelen 100 genç katilirken, dün Efeler'de düzenlenen etkinlige ise yaklasik 600 genç katildi. Vizyon filmlerini izleyen gençler, yogun ders programlarinin arasinda etkinligin kendilerine çok iyi geldigini belirtti.

Ögrencilerden Berke Isik "Ara tatilimizde Özlem Çerçioglu'nun düzenledigi bu güzel sinema etkinliginden dolayi kendisine çok tesekkür ederiz. Bu etkinlikle birlikte derslerimize daha fazla motive olup ikinci döneme daha güzel bir sekilde baslayacagiz" ifadelerini kullanirken Elanur Ceyhan ise "Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin kültür merkezine gelerek üniversiteye hazirlaniyorum. Motivasyon amaçli düzenlenen etkinlik için baskanimiz Özlem Çerçioglu'na çok tesekkür ederiz" seklinde konustu.