444 40 09
« Geri Dön

'YENİ YIL SAĞLIK VE MUTLULUK GETİRSİN'

'YENİ YIL SAĞLIK VE MUTLULUK GETİRSİN'
Haber Tarihi: Thursday, January 2, 2020

Aydinlilar yeni yila bütün geceye yayilan birbirinden güzel etkinliklerle girdi. Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen etkinliklerde vatandaslar, yilin ilk kar yagisinin yasandigi Atatürk Kent Meydani'nda isik, ses ve lazer isik gösterileri; konserler ve havai fisek gösterisiyle gönüllerince eglendi.

Gecede sahneye sevilen sanatçi Gökçe çikarken, sanatçi en sevilen sarkilarini seslendirdi. Yeni yila Aydinlilarla birlikte Atatürk Kent Meydani'nda giren Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, yeni yilinin saglik ve mutluluk getirmesini diledi. Baskan Çerçioglu sanatçi Gökçe'nin sarkilarina eslik etti ve onunla birlikte 10'dan geriye saydi.

Diger taraftan Aydinlilar geçen yillarda oldugu gibi bu yil da suni karla beyaza bürünen meydani doldurdu. Aileleriyle birlikte yeni yil eglencesinin tadini çikaran Aydinlilar düzenlenen gece için Baskan Çerçioglu'na tesekkür etti.

Büyüksehir Belediyesi tarafindan yeni yil geri sayimiyla birlikte havai fisek gösterisi düzenlenirken Aydinlilar da yeni yilin mutluluk getirmesini diledi.