« Geri Dön

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU BİR MAHALLEYİ DAHA SUYA KAVUŞTURDU

Nazilli Karahallı'da Su Sevinci Yaşanıyor
Haber Tarihi: Friday, December 27, 2019

Aydin Büyüksehir Belediyesi Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI) Nazilli'de çalismalara devam ediyor. Nazilli'nin Karahalli Mahallesi'nde devam eden sondaj çalismalarinda suya ulasildi. Mahalle muhtari Ersun Özdemir, mahallelilerin büyük sevinç yasadigini belirterek Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

Üç sokaktan olusan mahallenin merkezinden uzak yayla olarak tabir edilen sokaginda su sikintisi yasandigini belirten muhtar Özdemir, kaynagin debisinin yüksek oldugunu ve mahallenin uzun yillar susuzluk çekmeyecegini belirtti. Özdemir

Çikarilan su yakin zamanda mahalleye verilmeye baslanacak.

Diger taraftan Nazilli'nin Dualar Mahallesi'nde de yeni su kaynagi için sondaj çalismasi devam ederken mahalle muhtari Ahmet Canli yapilan çalismalar için Baskan Çerçioglu'na tesekkür etti.