« Geri Dön

T.C.

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYESI

BELEDIYE MECLISI TOPLANTI DUYURUSU

5216 Sayili Büyüksehir Belediyesi Kanunu’ nun 13.maddesi geregince toplanacak olan Aydin Büyüksehir Belediye Meclisi 09 Temmuz 2019 Sali günü (saat:16.00)’ da asagidaki gündem maddelerini görüsmek üzere Güzelhisar Mahallesi Istiklal Caddesi No:4’ de Büyüksehir Belediye Hizmet Binasinda bulunan Meclis Salonunda Temmuz Ayi Olagan toplantisini yapacaktir.

Kamuoyuna duyurulur.

Özlem ÇERÇIOGLU
  BüyükSehir Belediye Baskani

TEKLIFLER:

1. 13.06.2019 tarihli birlesime ait zabit özetinin okunmasi
  2. Didim Ilçesinde Konut Alani kullaniminda yer alan parsellerin zemin katlarinda ticari yapi izni verilmesine yönelik 06.05.2019 tarih 69 sayili Didim Belediye Meclis Kararinin görüsülmesi.
  3. Germencik Ilçesi, Kizilcagedik Mahallesi, 108 ada 17 parselin Konut Alani, Sosyal Tesis Alani, Saglik Alani, Park, Trafo ve Tasit Yolu olarak düzenlenmesi amaçli 1/5000 ölçekli nazim imar plani talebinin görüsülmesi.
  4. Incirliova Ilçesi, Istiklal Mahallesi, 7868 parselin Konut Alani ve Cami Alani olarak yeniden düzenlenmesi amaçli 1/5000 ölçekli nazim imar plani degisikligi talebinin görüsülmesi.
  5. Nazilli Ilçesi, Dallica Mahallesi, 1709, 1710 ve 1749 parsellerin Akaryakit Satis Istasyonu olarak düzenlenmesi amaçli 1/5000 ölçekli nazim imar plani degisikligi talebinin görüsülmesi.
  6. Kusadasi Ilçesi, Hacifeyzullah Mahallesinde yol ismi degisikligi konusunun görüsülmesi
  7. Kusadasi Belediyesi 2019 Mali Yili Bütçesine ek ödenek verilmesi hususunun görüsülmesi
  8. Germencik Belediyesi 2019 Mali Yili Bütçesine ödenek verilmesi hususunun görüsülmesi
  9. Efeler Belediyesi 2019 Mali Yili Bütçesine ödenek verilmesi hususunun görüsülmesi