« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE MECLISININ SUBAT AYI 12.02.2019

TARIHLI I. BIRLESIM MECLIS KARAR ÖZETLERI

Karar No:30

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 10.01.2019 tarihli Ocak Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:31

Karar: Kuyucak Ilçesi, Basaran Mahallesi, 244 ada, 6, 8, 9 nolu parseller ile 245 ada, 1 parsellerin kadastro çalismalari esnasinda mezarlik olarak sinirlandirildigindan söz konusu tasinmazlarin 5216 Sayili Büyüksehir Belediye Kanununun 7. maddesinin (s) bendi uyarinca Belediyemiz adina tescil edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:32

Karar: Aydin Büyüksehir Belediyemizin Bagli Kurulusu olan Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI) Genel Müdürlügünün, 2019 yili yatirim ve cari harcamalarinda kullanilmak amaciyla yurtiçi borçlanmalarda kullanilmak üzere Büyüksehir Belediye Baskanligimizin müteselsil garantör (kefil) olmasina, kefalet sözlesmesine iliskin her türlü is ve islemlerin yürütülmesi için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani’ na yetki verilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.