« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE MECLISININ OCAK AYI 08.01.2019

TARIHLI I. BIRLESIM MECLIS KARAR ÖZETLERI

Karar No:01

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 13.12.2018 tarihli Aralik Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:02

Karar: 5216 Sayili Büyüksehir Belediye Kanunu’ nun 13. maddesi ve Belediye Meclisi Çalisma Yönetmeligi’ nin 6.maddesi geregince Aydin Büyüksehir Belediye Meclisi' nin 2019 Yilinda tatil yapmadan çalismalarina devam etmesine ve her ayin 2. haftasinda toplanmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:03

Karar: 5393 Sayili Belediye Kanunu’ nun 25. maddesi geregince Belediyenin bir önceki yil gelir ve giderleri ile bunlara iliskin hesap kayit ve islemlerinin denetimi amaciyla bes kisiden olusturulan Denetim Komisyonu üyeligi için gizli oyla yapilan seçim sonunda kullanilan 61 oydan, 55 oy alan Baris ALTINTAS, 55 oy alan H.Naci SOMER, 54 oy alan M.Mükremin SEMERCIOGLU, 52 oy alan Hasan YÖRÜK, 52 oy alan Nedim ÜNAL’ in Denetim Komisyonu üyesi olarak seçilmelerine karar verildi.

Karar No:04

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Baskanliginda 2019 Mali yilinda çalistirilacak Baskan Danismanina ödenecek aylik bürüt ücretin, Genel Sekretere ödenen bürüt ücretinin  %  75 oraninda belirlenmesine, 2018 yilinda tam zamanli Sözlesmeli Personel olarak çalisip, 2019 yilinda da çalismalari uygun görülenler ile 2019 yilinda ihtiyaç duyulmasi halinde çalistirilacak tam zamanli Sözlesmeli Personelin net ücretlerinin;  Maliye Bakanligi Bütçe Mali Kontrol Genel Müdürlügünce belirlenen, 657 sayili Kanuna göre net aylik tutar (Taban Ücret) ile ek ödeme oran ve tutarlari üzerinden belirlenmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.