444 40 09
« Geri Dön

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı I. Birleşim Meclis Karar Özetleri

08.05.2018 Tarihli Meclis Karar Özetleri
Duyuru Tarihi: Thursday, May 17, 2018

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE MECLISI MAYIS AYI 08.05.2018

TARIHLI I. BIRLESIM MECLIS KARAR ÖZETLERI

 

Karar No:190

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 12.04.2018 tarihli Nisan Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:191

Karar: Meclis Üyesi Seda SARIBAS’ in Meclis üyeliginden istifasi ile bosalan Meclis Divan Katibi Üyeligine kalan süreyi tamamlamak üzere kullanilan 60 oyun tamamini alan Mehmet GÜLER’ in Divan Katibi Üyeligine seçilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:192

Karar: Meclis Üyesi Seda SARIBAS’ in Meclis üyeliginden istifasi ile bosalan Meclis Kadin Çocuk ve Aile Komisyonuna Halil Naci SOMER, Meclis Üyesi Riza POSACI’ nin Meclis üyeliginden istifasi ile bosalan Meclis Tarim Komisyonuna Ümit ÖZDEMIR, Meclis Üyesi Nail ÖZAZMAN’ in Meclis üyeliginden istifasi ile bosalan Meclis Jeotermal Komisyonuna Tahir YAMAN, Meclis Üyesi Hürrem ZENCIRCI’ nin Meclis üyeliginden istifasi ile bosalan Meclis Tarim Komisyonuna Salih SAHIN, Sivil Toplum Kuruluslari Komisyonuna Faik ALP ve Egitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonuna Erdal BAYLAN’ in kalan süreyi tamamlamak üzere açik oylama ile yapilan seçimler sonunda seçilmelerine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:193

Karar: Karpuzlu Ilçesi Hatipkisla Mahallesi 2150 parselde kayitli 280 m² yüzölçümlü meydan vasifli tasinmaz ile 2138 parselde kayitli 121 m² yüzölçümlü avlulu kargir köy odasi vasifli tasinmazlarin TKGM 2005/3 sayili Genelgesi uyarinca Karpuzlu Belediyesi adina tescil edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:194

Karar: Bozdogan Ilçesi Çarsi Mahallesi 92 ada 8 parselde kayitli 526 m² yüzölçümlü pazar yeri vasifli tasinmazin TKGM 2005/3 sayili Genelgesi uyarinca Bozdogan Belediyesi adina tescil edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:195

Karar: Aydin Büyüksehir Belediyesi “M Plaka Ile Ilçe Ve Mahalleler Arasinda Toplu Tasimacilik Yapan Araçlarin Çalisma Usul Ve Esaslarina Dair Yönetmelik", “Aydin Büyüksehir Belediyesi Sehiriçi Özel Halk Otobüsleri (Rotasyonlu Toplu Tasima Araçlari) Çalisma Yönetmeligi”, “Aydin Büyüksehir Belediyesi Ticari Taksiler Ve Taksi Duraklari Çalisma Usul Ve Esaslari Hakkinda Yönetmelik” ve “Aydin Büyüksehir Belediyesi P Plaka Tahsisli Ve Özel Servis Araçlari Çalisma Usul Ve Esaslarina Dair Yönetmeliktaslaklarinin kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.