444 40 09
« Geri Dön

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU"NUN İLKÖĞRETİM HAFTASI MESAJI

Değerli Öğretmenler, Anne Babalar ve Sevgili Öğrenciler,
Haber Tarihi: Sunday, September 17, 2017

Uzun bir tatilin ardindan Pazartesi günü bir egitim-ögretim yilina daha huzur ve güven içinde girmenin mutlulugunu yasiyoruz. Gelecegimizin güvencesi ögrencilerimiz ders basi yaparak,  okullari, ögretmenleri, arkadaslari ve kitaplari ile bulusacaklar. Yeni egitim-ögretim yilinin tüm idareci, ögretmenlerimiz, ögrencilerimiz ve velilerimize hayirli olmasini diliyorum.

Sevgili ögrenciler,

 Bir ülkenin ayakta kalmasinin temel sartlarindan birisi, verimli insan gücüdür. Bu nedenle gelecegimizin teminati olan siz ögrencilerimizi, ülkemizin ihtiyaci olan verimli insan gücü özelliklerine uygun olarak yetistirmek için, tüm gücümüzle, sizlerin ihtiyacini karisilama çabasi içindeyiz. Biz size güveniyoruz. Sizler; bizim de ülkemizin de gelecegisiniz.

Degerli Ögretmenler,

 Kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün de söyledigi gibi “Gelecegin güvencesi saglam temellere dayali bir egitime, egitim ise ögretmene dayalidir.” Çocuklarimizi ve gençlerimizi ne kadar iyi yetistirebilirsek, onlara ne kadar çok imkan sunabilirsek, ülkemizin yarinlari da o kadar parlak olacaktir. Sizlere güveniyor, inaniyorum ve yeni egitim ögretim yilinda basarilar diliyorum.

Degerli Veliler,

Çocuklarimizin ve Gençlerimizin yetismesinde ögretmenlerin oldugu kadar sizlerin de emegi çok büyük. Onlari; vatanimiza, milletimize, en önemlisi kendilerine yararli bireyler olarak, gelecege hazirlamak bizlerin vazifesidir.

Bu duygu ve düsüncelerle ögrencilerimizin, ögretmenlerimizin, tüm egitim çalisanlarinin ve ailelerimizin 2017-2018 Egitim-Ögretim yilini tebrik ediyor; basarili, huzurlu ve saglikli bir dönem diliyorum.

ÖZLEM ÇERÇIOGLU
T.C. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani