« Geri Dön

GERMENCİK CHP İLÇE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

Yeni göreve başlayan, Germencik CHP İlçe Başkanı Hasan Toker, Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Altıntaş ve CHP Gençlik Kolları Başkanı Zeynel Karanfil, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti.
Haber Tarihi: Tuesday, June 6, 2017

Baskan Çerçioglu’nu ziyaret etmekten dolayi çok mutlu olduklarini belirten Toker, Baskanimiz Büyüksehir olarak Germencik’e büyük hizmetlerde bulunmaktadir. Bütün halkimizin memnuniyetlerini ve tesekkürlerini iletmeye geldiklerini ifade etti.  Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, CHP Germencik Ilçe Örgütünün gerçeklestirmis oldugu ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade ederek, “Biz Büyüksehir olarak halkimiz için çalismaya, yeni hizmet ve projeler üretmeye devam edecegiz. Destekleriniz ve  nazik ziyaretiniz sebebi ile yeni yönetime  çok tesekkür ediyorum’’ dedi.