« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE MECLISI HAZIRAN AYI 13.06.2017

TARIHLI I. BIRLESIM MECLIS KARAR ÖZETLERI

Karar No:199

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 11.05.2017 tarihli Mayis Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Kara No:200

Karar: Koçarli Ilçesi, Haydarli Mahallesi, 471 parsel numarali metruk mezarlik vasfindaki tasinmazin Aydin Büyüksehir Belediyesi adina tescil edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:201

Karar: Aydin Büyüksehir Belediyesi Makine Ikmal Bakim ve Onarim Dairesi Baskanliginin 2017 Mali Yili Bütçesi (T-1) cetveline 1 (bir) adet Tuz Sericili Damperli Kamyonun islenmesine ve aracin Devlet Malzeme Ofisinden satin alinmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:202

Karar: Bingöl Ilinde yapilan terör operasyonunda sehit olan Jandarma Uzman Onbasi Ufuk DEMIRKIRAN’in anisinin ve isminin yasatilmasi için Sultanhisar Ilçesi Atça Mahallesinde bulunan Merkez Parkinin içerisine sehidimizin bir büstünün yapilarak konulmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:203

Karar: “Aydin Büyüksehir Belediyesi Tarafindan 4734 Kamu Ihale Kanunun 3 Üncü Maddesinin (f) Bendi Kapsaminda Yapilacak Ihalelere Iliskin Usul ve Esaslar hakkinda Yönetmeligi” nin kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:204

Karar: Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin tarim ve hayvanciligi desteklemek amaciyla yapacagi her türlü faaliyet ve hizmetler için 5393 sayili Belediye Kanunu’nun 15 inci Maddesinin (b) bendi ve 5216 Sayili Büyüksehir Belediyesi Kanunun 7 nci maddesine dayanilarak hazirlanan, “Aydin Büyüksehir Belediyesi Tarimsal Destekleme ve Faaliyet Yönetmeligi” nin kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:205

Karar: Kusadasi Ilçesi, Türkmen, Hacifeyzullah, Davutlar ve Güzelçamli Mahallelerinde Devletin hüküm ve tasarrufu altinda bulunan ve 09.06.2017 tarihli protokolle Aydin Büyüksehir Belediyesine devredilen 28 ayri noktada toplam 366.506,72 m² yüzölçümlü alan ile Türkmen Mahallesinde bulunan,  mülkiyeti Hazineye ait 462 ada 1 parsel numarali 22.769,18 m² yüzölçümlü tasinmazin krokisinde sinirlari isaretli 14.151,40 m²’lik kismi da dahil olmak üzere toplamda 29 ayri noktada 380.658,12 m² yüzölçümlü alanin 10 (on) yil süreyle AYBEL Insaat Organizasyon Spor Hizmetleri Temizlik Gida Sanayi ve Ticaret Anonim Sirketi 'ne devredilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.