« Geri Dön

BAĞLAMA KULÜBÜ KOÇARLI’DA KONSER VERDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri Yetişkin Bağlama Kulübü öğrencileri, Koçarlı’da Türk Halk Müziği Konseri verdi.
Haber Tarihi: Wednesday, May 17, 2017

Koçarli Hizmet Binasi, Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda, Aydin Büyüksehir Belediyesi Kültür Merkezleri Yetiskin Baglama Kulübü ögrencileri Koçarli halkina yeteneklerini sergiledi.

Sef Ibrahim Yilmaz yönetimindeki,40 kisiden olusan yetiskin baglama ögrencileri, birbirinden güzel türkülerin çalindigi ve seslendirildigi gecede izleyicilere keyifli dakikalar yasatti.

Konser bitimi Kültür Merkezleri Halk Danslari Toplulugu zeybek oyunuyla salonda bulunanlari costurdu. Koçarlili sanatseverler sanatçinin her zaman yaninda olan desteklerini esirgemeyen, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ettiler.