« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE MECLISI MART AYI 14.03.2017

TARIHLI I. BIRLESIM MECLIS KARAR ÖZETLERI

Karar No:82

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 16.02.2017 tarihli Subat Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:83

Karar: Aydin Büyüksehir Belediyesi Ulasim Dairesi Baskanliginin 2017 Mali Yili Bütçesi (T-1) cetveline 1 (bir) adet kamyonun islenmesine ve aracin Devlet Malzeme Ofisinden satin alinmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:84

Karar: Efeler Ilçesi Kardesköy Mahallesi 695 parsel ve Sultanhisar Ilçesi Atça Mahallesi 621 ada 15 parsel, 622 ada 2 ve 3 parsellerde kurulmasi planlanan toptanci hal alanlari ile ilgili Sebze ve Meyve Ticareti ve Toptanci Halleri Hakkinda Yönetmeligin 10. maddesinin birinci fikrasi kapsaminda hazirlanan Hal Kurulus Komisyonu Raporlari uyarinca Mezkûr Yönetmeligin 5. maddesinin altinci fikrasi geregi söz konusu yerlerde toptanci halinin kurulmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:85

Karar: Koçarli Ilçesi Gündogan Mahallesi Demirkaya Mevkii, 60 ada, 172 parsel numarali 827,27 m² yüzölçümlü tasinmazda yapimi tamamlanan tesisin Zemin, 2’nci, 3’üncü ve teras katlarinin bedelsiz olarak 2 yil süreyle Koçarli Belediye Baskanligina tahsisine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.