« Geri Dön

AYDIN CADDELERİ VE OTOGAR RENKLİ GÖRÜNTÜYE KAVUŞTU

Aydın Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığına bağlı ekipler Yeni Otogar önü ile Aydın Tekstil’in içinin hazır rulo çim serme işlemini bitirerek ayrı bir görüntüye kavuşturdular.
Haber Tarihi: Monday, July 18, 2016

Çine yolu üzerinde bulunan Yeni Otogar’in önünde ilk olarak “ sepetli çiçek selalesi peyzajlari” ile renklendiren ekipler isik sistemiyle de renk kattilar. Son olarak hazir rulo çim serme islemi de bitirilince yeni görüntüsüyle Aydinlilardan begeni topladi.

Aydinlilara kazandirilan Aydin Tekstil alanini yeni görüntüsüne kavusturmaya hazirlanan ekipler hazir rulo çim serme islemini de bitirerek Tekstil alanini Aydinlilara hazirlamaya devam ediyorlar.

Aydinlilar, sepetli çiçeklerden sonra hazir rulo çim serme islemi ile kenti renkli bir görüntüye kavusmasi nedeniyle Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ettiler.