« Geri Dön

BÜYÜKŞEHİR HAFTA SONU 41 NOKTADA İFTAR VERDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu iftar sofraları hafta sonu da yoğun ilgi gördü.
Haber Tarihi: Monday, June 13, 2016

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin cumartesi ve pazar günü Aydin Efeler Merkez, ilçe ve il geneli mahallelerde olmak üzere 41 noktada kurulan iftar sofralarina vatandaslar büyük ilgi gösterirken uzun kuyruklar olusturdu.

IKI GÜNDE YAKLASIK 40 BIN KISI MISAFIR OLDU

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin iftar sofralarina hafta sonu il genelinde yaklasik 40 bin kisi misafir olurken, vatandaslar Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na Ramazan ayi dolayisiyla gösterdikleri duyarliliktan dolayi tesekkür etti.

Iftar sofralarini Ramazan ayi boyunca vatandaslarla bulusturmaya devam edeceklerini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, il genelinde kurulan Büyüksehir Belediyesi iftar sofralarina herkesi davet ederek Aydin halkina hayirli ramazanlar diledi.