444 40 09
« Geri Dön

BÜYÜKŞEHİR’DEN HER GÜN 20 BİN KİŞİLİK İFTAR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, her sene olduğu gibi, bu yılda il genelinde kurduğu iftar sofralarında binlerce Aydınlıyı misafir ediyor.
Haber Tarihi: Thursday, June 9, 2016

Ramazan boyunca kurdugu iftar sofralarinda günlük 20 bin kisilik yemek dagitimi yapan Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin  Aydin Efeler Merkez, ilçe ve il geneli mahallelerde olmak üzere her gün 19 noktada kurdugu iftar çadirlarina yogun ilgi gösteren Aydinlilar uzun kuyruklar olusturdular. Efeler’de ilk olarak Kemer ve Adnan Menderes mahallelerinde kurulan iftar çadirlari, ramazan ayinin sonuna kadar efeler merkez ve il genelinde devam edecek. Aydinli vatandaslar Ramazan ayinda Aydin il genelinde iftar çadirlari kuran Aydin Büyüksehir Belediyesi ve Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ettiler. 

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Aydin halkini iftar sofralarina davet ederek, “Her yil oldugu gibi bu yilda iftar sofralarimizda binlerce vatandasimizla bir araya gelecegiz. Ramazan ayi boyunca  Aydin il genelinde her gün 19 noktada olmak üzere iftar sofralarimizi kuruyoruz. Aydin halkina hayirli ramazanlar diliyorum” diye konustu.