444 40 09
« Geri Dön

“BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NU ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Köşk ilçesi Baklaköy, Mezeköy ve Kızılcayer mahallelerini ziyaret ederek Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan çeşmelerin hayırlı olmasını diledi.
Haber Tarihi: Wednesday, June 8, 2016

Baskan Çerçioglu mahalle halkinin sevgi gösteriyle ve çiçeklerle karsilandi. Mahalle sakinleri Baskan Çerçioglu’na yaptigi hizmetlerden dolayi tesekkür ederek, “Bu çesmeye çok ihtiyacimiz vardi. Baskanimiza yaptigi hizmetlerden dolayi minnettariz. Özlem Baskanimiz ile birlikte hizmet görmeye basladik. Aydin Büyüksehir Belediyesi her zaman yanimizda. Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ediyoruz. Allah basimizdan eksik etmesin” seklinde konustular.

Tek tek mahalle sakinleriyle tokalasan ve sohbet eden Baskan Çerçioglu, Kösk ve mahallerine hak ettigi hizmetleri yapacaklarini belirterek, “Mahalle halkimiz merak etmesin. Hizmetlerimiz devam edecek. Üç mahallemizin meydanina çesme yaptirdik fakat en kisa sürede her evden su akacak. Teyzelerim su tasimak zorunda kalmayacak. Bende ziyaretinize gelip o suyla yapilan çayinizi içecegim. Aydin halkina ve sizlere hayirli ramazanlar diliyorum” diye konustu.