« Geri Dön

BÜYÜKŞEHİR ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri asfalt çalışmalarına devam ediyor.
Haber Tarihi: Wednesday, June 8, 2016

Büyüksehir ekipleri çalismalar kapsaminda Çine ilçesine bagli Yolboyu mahallesinde bozuk olan yolun asfaltlama çalismalarini tamamladi. Iki kilometre uzunlugunda ve mahalle halkinin okul yolu olmasindan dolayi sikça kullandigi yolun asfalt çalismasini bitmesinin ardindan mahalle halki Aydin Büyüksehir Belediyesi’ne tesekkür etti.

Yolboyu sakinleri yapilan hizmetten dolayi tesekkürlerini ileterek, “Mahallemizin en islek ve sik kullanilan yolu yillardir yapilamamisti. Yolumuz bozuktu. Çok kisa bir sürede Aydin Büyüksehir ekipleri yolu asfaltlayip düzeltti. Yapilan hizmetten dolayi Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.