« Geri Dön

AYDIN’IN GURURU OLAN ELFİM’DEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

Nilüfer Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Türkiye Dans Sporları Federasyonu Türkiye Salsa Şampiyonası Gençler Kategorisi’nde Türkiye beşincisi olan Elfim Doğa Yıldız, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: Thursday, June 2, 2016

Egitmenleri ile birlikte geldigi ziyarette, hayata geçirdigi projelerle Türkiye’ye örnek olmus olan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu gibi ilerde de dans sporunda örnek bir sporcu olmak istedigini belirten Elfim Doga Yildiz, Aydin’i basariyla temsil ettigini bir dahaki turnuvada hedefinin Türkiye Sampiyonlugu yasamak oldugunu söyledi.

Genç sporcuya ziyaretlerinden dolayi tesekkür eden Baskan Çerçioglu, Aydin’i dans sporunda temsil eden Elfim’in basarilarinin devamini dileyerek kazandigi madalya için tebrik etti.