« Geri Dön

KUYUCAK İLÇE ÖRGÜTÜNDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

CHP Kuyucak İlçe Başkanı Şehmuz Mızrak, CHP Kuyucak Kadın Kolları Başkanı Özlem Küçük, CHP Kuyucak Gençlik Kolları Başkanı Şükrücan Saruhan ile birlikte Kuyucak CHP ilçe örgütü yönetim kurulu üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: Friday, March 11, 2016

CHP Kuyucak Ilçe Baskani Sehmuz Mizrak, Baskan Çerçioglu’nun Dünya Emekçi Kadinlar Günü’nü kutlayarak Kuyucak’a yaptigi basarili hizmetler için tesekkür etti.

CHP Kuyucak ilçe örgütüne yaptigi ziyaretten dolayi tesekkür eden Baskan Çerçioglu,sivil toplum kuruluslari ile birlikte hareket ederek Kuyucak’ta önemli projeleri hayata geçireceklerini belirtti.

Ziyaretin ardindan Baskan Çerçioglu, Kuyucak Ilçe Örgütünün Dünya Emekçi Kadinlar Günü dolayisiyla getirdigi pastayi kesti.