« Geri Dön

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU EMEKÇİ KADINLARI UNUTMADI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu her yıl olduğu gibi bu yılda 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde emekçi kadınları unutmadı.
Haber Tarihi: Wednesday, March 9, 2016

Incirliova’da bulunan Incir fabrikasinda çalisan yaklasik 600 bayan çalisana Büyüksehir görevlilerince tek tek karanfil dagitildi.

Fabrika çalisanlari Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Sayin Özlem Çerçioglu’nun bu güzel anlamli jesti ile çok duygulandiklarini belirterek “Baskanimiz her yil oldugu gibi bu yilda özel ve anlamli günde bizleri unutmadi. Hemcinsimiz olarak bizlerde Aydin ve Türkiye’deki bayanlarin gururu olan Baskan Çerçioglu’nun 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü’nü kutluyoruz, basarili çalismalarinin devamini diliyoruz” seklinde konustular.