444 40 09
« Geri Dön

8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ’NDE BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NU ZİYARET ETTİLER

Söke Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Ulvi Atmaca ve dernek yönetimi, Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi Cemevi Derneği Başkanı Hüseyin İlhan ile dernek üyeleri, Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Muharrem Uçmaklıoğlu ve yönetimi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Başkan Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: Wednesday, March 9, 2016

Didim Alevi Bektasi Kültür Merkezi Cemevi Dernegi Baskani Hüseyin Ilhan, anlamli bir günde Baskan Çerçioglu’nu ziyaret etmekten dolayi çok mutlu olduklarini belirterek, “Sayin baskanimizin her zaman yanindayiz ve destekçisiyiz. Didim halki adina ve Cemevi olarak baskanimizin Kadinlar Günü’nü kutluyoruz” dedi.

Baskan Çerçioglu, Didim Alevi Bektasi Kültür Merkezi Cemevi Dernegi’ne ziyaretleri için tesekkür ederek, sivil toplum örgütleri ve dernekler ile birlikte Didim’e önemli hizmetler yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

SÖKE SEHIT AILELERI VE GAZILER DERNEGI ZIYARET ETTI

Söke Sehit Aileleri ve Gaziler Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Ulvi Atmaca ve Aydin Veteriner Hekimler Odasi Baskani Muharrem Uçmaklioglu da Baskan Çerçioglu’nun 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü’nü kutlayarak basarili çalismalari nedeniyle tebrik ettiler.Yapilan nazik ziyaretleri nedeniyle dernek baskanlari ve üyelerine  tesekkür eden Baskan Çerçioglu, Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak her zaman sehit aileleri ve gazilerin yanlarinda olacaklarini belirtti.