« Geri Dön

GENÇLERDEN ANLAMLI GÜNDE BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

CHP İncirliova İlçe Gençlik Kolları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: Wednesday, March 9, 2016

CHP Incirliova Ilçe Gençlik Kollari Baskani Nuri Soylu iki ay önce olusan yönetim ile Baskan Çerçioglu’nun hem kadinlar gününü kutlamak hem de yönetim ile tanistirmak amaciyla ziyaret ettiklerini belirterek, basarilariyla Türkiye’ye örnek olan Baskan Çerçioglu’na hem tüm gençler hem yönetim olarak her zaman destekçisi olacaklarini ifade etti. Gelecegin bugünün gençlerine emanet oldugunun altini çizen Baskan Çerçioglu, anlamli günde ziyarete gelen CHP Incirliova Ilçe Gençlik Kollari yönetimine tesekkür ederek yapacaklari çalismalarda basarilar diledi.