« Geri Dön

ÇİNE MADRANSPOR’DAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

Çine Madranspor Kulübü Başkanı Mehmet Tuncer, Avukat Fuat Soydar ve Çine Belediye Meclis Üyesi Hasan Yörük, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti.
Haber Tarihi: Friday, March 4, 2016

Kulüp Baskani Mehmet Tuncer ve yönetim kurulu üyesi Av. Fuat Soydar, Baskan Çerçioglu’na isminin yazili oldugu 09 numarali kulüp formasi hediye etti.

Baskan Çerçioglu’nu ziyaret etmekten dolayi mutlu oldugunu belirten Kulüp Baskani Mehmet Tuncer, ‘’ Takimimizi her zaman destekleyen Sayin Baskanimiz Özlem Çerçioglu’nu hem nezaket hem de Çine Madranspor’un 90. Kurulus yil dönümü etkinliklerine davet için ziyaret ettik. Çinemadranspor’a her zaman destek olan Baskan Çerçioglu’nu etkinliklerimizde görmekten mutluluk duyariz ‘’ dedi. Çinemadranspor kulubü yöneticilerine nazik ziyareti için tesekkür eden Baskan Çerçioglu, Çine Madranspor’a oynayacagi maçlarda basarilar diledi.