« Geri Dön

TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ’DEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu ve dernek üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: Thursday, March 3, 2016

Baskan Çerçioglu’na Türk Egitim Dernegi’ne katkilarindan ve egitime verdigi önemden dolayi tesekkür eden Pehlivanoglu, “Basarilariyla tüm Türkiye’ye örnek olmus Baskan Çerçioglu’nu ziyaret etmekten dolayi çok mutluyum. Duygusal, ruhsal gelisimlerini saglamak ve bize emanet edilen yavrularimizin ülkenin gelecegine hazirlamak bizim için çok önemlidir.  Mutlu, basarili bireyler yetistirmek asil görevimizdir. Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimizin Türk Egitim Dernegi’ne büyük katkilari olmustur. Adeta egitimde mesaleye yakanlardan biridir. Baskanimizin hem egitime hem egitimciye verdigi önemi biliyoruz ve bu yüzden çok mutluyuz” dedi.

Türk Egitim Dernegi Genel Baskani Pehlivanoglu’na nazik ziyaretlerinden dolayi tesekkür eden Baskan Çerçioglu, her zaman egitime ve egitimciye önem vermeye devam edeceklerini belirtti.