444 40 09
« Geri Dön

ENGELLİLER BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Altı Nokta Körler Derneği Genel Başkanı Av.Suha Sağlam, Altı Nokta Körler Derneği Aydın Şube Başkanı Bayram Özen ve dernek üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: Thursday, March 3, 2016

“BÜYÜKSEHIR AYDIN’DA ENGELLILERE DEGER VERIYOR”

Aydin’da engellilerin hayatini kolaylastiran birçok projenin hizmete girmesinden dolayi çok mutlu olduklarini belirten Alti Nokta Körler Dernegi Genel Baskani Av.Suha Saglam, “Sayin Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na tüm engelliler adina çok tesekkür ediyorum. Aydin’da engelli arkadaslarimiza yönelik hayata geçirilen projeleri büyük sevinç ve mutlulukla takip ediyorum. Insallah her yerde engellilere Aydin’da oldugu gibi deger verilir” diye konustu.

 

“BASKAN ÇERÇIOGLU’NA TESEKKÜR”

Alti Nokta Körler Dernegi Aydin Sube Baskani Bayram Özen ise engellilerin her zaman yaninda olan Baskan Çerçioglu’na tesekkür ederek, "Engelli vatandaslarimizin rahat bir yasam sürmeleri için Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu, her zaman önemli projeleri hayata geçiriyor. Hayatimizi kolaylastirarak bize tüm imkanlari saglayan Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na tüm engelli arkadaslarim adina çok tesekkür ediyorum" dedi. Ziyaretleri için Alti Nokta Körler Dernegi Genel Baskani  ve dernek üyelerine tesekkür eden Baskan Çerçioglu, engelli vatandaslarin hayatini kolaylastirmak adina projelerin devam edecegini belirterek, her zaman engellilerin yaninda olacagini ifade etti.