« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE MECLISI SUBAT AYI  09.02.2016

TARIHLI I. BIRLESIM MECLIS KARAR ÖZETLERI

Karar No:46

Karar:Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 14.01.2016 tarihli Ocak Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:47

Karar:Incirliova Ilçesi Gerenkova Mahallesi mülkiyeti Incirliova Belediyesine ait 119 ada 41 parselde kayitli 4.312,43 m² yüzölçümlü tasinmazin Büyüksehir Belediyesine devri ile ilgili düzenlenen protokolün imzalanmasi için Büyüksehir Belediye Baskanina yetki verilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:48

Karar:Incirliova Ilçesi Cumhuriyet Mahallesi mülkiyeti Incirliova Belediyesine ait 9170 parselde kayitli 1.004,55 m² yüzölçümlü tasinmazin Büyüksehir Belediyesine devri ile ilgili düzenlenen protokolün imzalanmasi için Büyüksehir Belediye Baskanina yetki verilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:49

Karar:Aydin Büyüksehir Belediyesi Saglik Isleri Dairesi Baskanliginin 2016 Mali Yili Bütçesi (T-1) cetveline 2 (iki) adet Mavi Seritli Hasta Nakil Ambulans aracinin islenmesine ve araçlarin Devlet Malzeme Ofisinden satin alinmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.