« Geri Dön

Okyanus Resim Grubumuz Karma Sergisi Açıldı

Aydın Belediyesi Okyanus Resim Grubu karma resim sergisini Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde açtı.
Duyuru Tarihi: Tuesday, February 19, 2013

Aydin Belediyesi Okyanus Resim Grubu sanatçilari Çimen Sala, Fatma Nur Aydinli, Pinar Güleryüz, Duygu Hadimli, Verda Güleryüz’ün yagli boyadan yapmis oldugu 45 eserinin bulundugu serginin açilisina, Belediye Baskan Yardimcisi Sümran Ünal, Aydin Belediyesi Kültür Sosyal Isler Müdürü Tahir Olçum ve vatandaslar katildi.

Sergi açilisinda konusan Belediye Baskan Yardimcisi Sümran Ünal, sergide emegi geçenlere tesekkür ederek resim grubunda bulunan ressamlarin yaptigi resimleri tek tek inceledi.

Aydin Belediyesi Okyanus Resim Gurubu sanatçilari, desteklerini esirgemeyen, sanata ve sanatçiya her zaman destek veren Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

Sergi 24 Subat tarihine kadar vatandaslarin begenisine sunulacak.