444 40 09
« Geri Dön

Aydın Belediyesi Tiyatro Günleri Sona Erdi

Aydın Belediyesi 3. tiyatro günleri sona erdi.
Duyuru Tarihi: Monday, April 1, 2013

Sükran Güngör Sahnesi’nde sahnelenen, tiyatro sanatçisi Yaman Tüzcet’in yazip, yönetip, oynadigi tek kisilik komedi oyunu “Yasasin Deliler” ile ünlü oyuncular Veysel Diker, Deniz Özerman, Serkan Genç, Eda Özel, Ebru Kaymakçi’dan olusan “Interaktif oyun saati 3023” gösterisi ile sona eren tiyatro günlerine vatandaslar yogun ilgi gösterdi. 

Ünlü tiyatro sanatçisi Yaman Tüzcet tiyatro severlere komedi oyunu ile unutulmaz bir gece yasatti. Tüzcet oyun sonunda “Aydin Belediyesi çok önemli isler yapmis. Aydin halki Aydin Belediyesi’ne sahip çiksin” dedi. 

Tiyatro 3023 ekibi ise çocuklara yönelik gösterisi begeni topladi. Gösteri boyunca katilimci ögrencilerle interaktif oyunlari ve keyifli anlari paylastilar.

Interaktif oyunlarla çok eglenen ögrenciler, sahneye çikarak yeteneklerini de gösterme firsati buldular. Ünlü oyuncu Veysel Diker, Aydin’da bulunmaktan dolayi mutlu olduklarini belirterek, “Bizi Aydinli çocuklarla bulusturan Aydin Belediyesi’ne tesekkür ediyoruz” dedi.


Oyunlar sonunda Belediye Baskan Yardimcisi Cemalettin Küçükerol sanatçi Yaman Tüzcet’e, Belediye Baskan Yardimcisi Sefika Çoban ise Veysel Diker’e plaket ve çiçek takdim etti.