« Geri Dön

Aydın Belediyesi Aydınlı Yazarları İmza Gününde Buluşturdu

Aydınlı yazar ve şairler imza gününde buluştu.
Haber Tarihi: Monday, July 1, 2013

Aydin Belediyesi ile aydin Yazarlar ve sairler Dernegi isbirligi ile Aydin Kültür Sanat Sokagi’nda gerçeklestirilen etkinlikte sair ve yazarlar kendi kitaplarini okuyuculariyla bulusturdu.

Sair ve yazarlar okuyuculara kitaplarini imzalarken gösterilen ilgiden memnun olduklarini söylediler.

Etkinlige her biri Aydinli olan yazarlardan Sükrü Öksüz, Necdet Bayraktaroglu, Tülay Sarayköylü, Ünver Pazarli, Güner Dokuyucu, Abdülkadir Güler, Hasan Bildirki, Hamide Balikçi, Savas Sariyaka, Naim Özdamar, Abdullah Bedeloglu, Ibrahim Kiraz, Yasar Çagbayir, Musa Ilhan, Musa Koyunsev, Yasar Uyar ve Müslim Özbalkan katildi.

Aydin Yazarlar ve Sairler Dernegi Baskani Sükrü Öksüz, Aydinli yazarlari bulusturan ve etkinligi gerçeklestiren Aydin Belediyesi’ne tesekkür ederek, “Aydin Belediyesi’nin sair ve yazarlara böyle bir imkân vermesinden dolayi çok mutlu olduk.

Sanati ve sanatçiyi destekleyen Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ediyoruz” diye konustu.