444 40 09
« Geri Dön

Televizyon Cumhuriyeti Oyunu İlk Gösterimi Yapıldı

Aydın Belediyesi Şehir Tiyatroları Tiyatro Atölyesi öğrencilerinin sergilediği “Televizyon Cumhuriyeti” adlı oyunun prömiyeri yapıldı.
Haber Tarihi: Monday, July 1, 2013

 Ali Cüneyd Kilcioglu’nun yazdigi, ABST Genel Sanat Yönetmeni Serkan Firtina’nin yönettigi, Fatih Bulut, Halli Uzel, Cafer Ilhan, Özlem Çolak’in egitmenligini yaptigi, Aydin Belediyesi Sehir Tiyatrosu’nda egitimlerini tamamlayan kursiyerlerin rol aldigi tek perdelik komedi Aydinli sanatseverler  yogun ilgi gösterdiler.

 Sükran Güngör Sahnesi’ndeki oyuna Belediye Baskan Yardimcisi Sefika Çoban, Belediye Meclis Üyesi Altan Güney, Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Tahir Olçum ve davetliler katildi. Büyük begeni toplayan oyun sonunda kursiyerler büyük alkis aldi.


 ABST Genel Sanat Yönetmeni Serkan Firtina Aydin Belediyesi Sehir Tiyatrosu olarak iki sezondur sürdürdügümüz tiyatro atölyesi ile her yastan yetiskini tiyatro sanati ile bulusturmanin mutlulugunu yasadigini belirterek, “Bu yil da egitimlerini basariyla tamamlayan kursiyerlerimiz  karsinizda.

 Kollektif bir sekilde çalisan arkadaslarimizla iyi bir ekip olduk. Aydin Belediyesi Sehir Tiyatrosu Tiyatro Atölyelerinin baslangicindan beri desteklerini bizden esirgemeyen ve her zaman yanimizda olan Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na ve bizleri hiç yalniz birakmayan siz degerli    Aydinli sanatseverlere tesekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

 Oyun sonunda Belediye Baskan Yardimcisi Sefika Çoban tiyatro ekibine çiçek takdim etti.