444 40 09
« Geri Dön

ABŞT Çocuk Oyunu Yoğun İlgi Gördü

Aydın Belediyesi Şehir Tiyatrosu yeni tiyatro sezonunu Nil Aycıl’ın yazdığı, Serkan Fırtına’nın yönettiği, dramaturjisini Fatih Bulut’un yaptığı “Sihirli köpek” adlı çocuk oyunu ile açtı.
Haber Tarihi: Thursday, October 31, 2013

Aydin Sükran Güngör Sahnesi’nde çocuk izleyicilerin begenisine sunulan oyuna Aydin Belediye Baskan Yardimcisi Sefika Çoban, Aydin Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Tahir Olçum, ABST Genel Sanat Yönetmeni Serkan Firtina, “Sihirli Köpek” adli çocuk oyununun yazari Nil Aycil ve çok sayida ögrenci katildi.


 Salonu tamamen dolduran ögrenciler neseli vakit geçirirken sik sik alkislarla ve çalan müziklerle oyuna eslik ettiler. 

 Oyun sonunda Belediye Baskan Yardimcisi Sefika Çoban, çocuk oyununun yazari Nil Aycil’a  plaket ve çiçek takdim etti.

 Sahnede konusma yapan oyunun yazari Nil Aycil, salonu dolu gördügü için çok mutlu oldugunu ifade ederek, “Beni sizlerle bulusturan Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ediyorum” dedi. 

 Çocuk oyunu ile yeni sezonu açtiklarini belirten ABST Genel Sanat Yönetmeni Serkan Firtina ise oyun sonunda yaptigi konusmada, “ABST olarak yeni tiyatro sezonunda seyircilerimizle bulustugumuz için çok mutluyuz.

 Sayin Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’nun destegi ile sürdürdügümüz bu yolculukta bize destek olan herkese sonsuz tesekkür ederiz” diye konustu.