444 40 09
« Geri Dön

Aydın Belediyesi Aydınlıları Tiyatroyla Buluşturmaya Devam Ediyor

Aydın Belediyesi Şehir Tiyatroları, Coşkun Irmak’ın yazdığı, Serkan Fırtına ve Fatih Bulut'un yönettiği "Memurin Faslı" adlı iki perdelik oyunu sergiledi.
Haber Tarihi: Wednesday, November 6, 2013

 ABST Sükran Güngör Sahnesi'nde gerçeklestirilen oyuna Belediye Baskan Yardimcilari Sümran Ünal, Sefika Çoban, Kültür ve Sosyal isler Müdürü Tahir Olçum, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaslar katildi. 

 Sarkili güldürü "Memurin Fasli” adli orta oyuna vatandaslar yogun ilgi gösterdi.

 Aydinli tiyatro severler için bu yil da önemli bir repertuar hazirladiklarini söyleyen Aydin Belediyesi Sehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Serkan Firtina "Yeni bir tiyatro sezonu açilirken Aydin Belediyesi Sehir Tiyatrolari olarak çok mutluyuz ve gelecege umutla bakiyoruz.

 Sayin Belediye  Baskanimiz Özlem Çerçioglu'nun destegi ile sürdürdügümüz bu yolculukta bu yil da çok degerli yazarlarin oyunlarini sizler için sahneliyoruz" dedi.

 Belediye Baskan Yardimcisi Sümran Ünal, Aydin Belediyesi Sehir Tiyatrosu oyuncularina tesekkür ederek tüm oyuncular adina Aydin Belediyesi Sehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Serkan Firtina’ya çiçek takdim etti.