« Geri Dön

Aydın Belediyesi’nden “Ata’ya Saygı” Özel Konseri

Aydın Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, "Ata’ya Saygı Özel Konseri" ile Aydınlılara keyif dolu bir gece yaşattı.
Haber Tarihi: Monday, November 18, 2013

Aydinlilar Türk Sanat Müzigi Korosu'nun konserine büyük ilgi gösterdi.

Koro sefi Nedim Tarimcioglu yönetiminde Aydin Belediyesi Sehir Tiyatrolari Sükran Güngör Sahnesinde gerçeklestirilen konsere Aydin Belediyesi Baskan Yardimcisi Sefika Çoban ve Aydinli sanatseverler katildi.

Aydin Belediyesi Türk Sanat Müzigi Korosu, geceye katilanlara birbirinden güzel 19 eser seslendirdi. Konsere gelen Aydinlilar zaman zaman sarkilara eslik ederken, Aydin Belediyesi Türk Sanat Müzigi Korosu konser boyunca büyük alkis aldi.

Konsere gösterilen ilgiden dolayi çok mutlu oldugunu belirten ve emegi geçenlere tesekkür eden Aydin Belediyesi Baskan Yardimcisi Sefika Çoban, koro adina sef Nedim Tarimcioglu'na çiçek takdim etti.