444 40 09
« Geri Dön

Tiyatro Atölyemiz Yoğun İlgi Görüyor

Aydın Belediyesi Şehir Tiyatrosu 4. Dönem tiyatro atölyesi yoğun ilgi görüyor.
Haber Tarihi: Friday, November 22, 2013

Bu yil 4. Dönemine giren tiyatro atölyesi, Genel Sanat Yönetmeni Serkan Firtina’nin yönetiminde, Dramaturg-Egitmen Fatih Bulut ve ABST oyunculari ile birlikte faaliyetlerine hiz kesmeden devam ediyor.

Gösterilen ilgiden dolayi çok mutlu olduklarini belirten ABST Genel Sanat Yönetmeni Serkan Firtina;  “Aydin Belediyesi Sehir Tiyatrosu olarak, 2011 yilindan bu yana baslattigimiz ve Aydin’da bu kapsamda bir ilk olan “Tiyatro Atölyesi”ni hayata geçirdik. Her çalismamizda oldugu gibi bu konuda da bizleri yalniz birakmayan basta Sayin Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu olmak üzere emegi geçen herkese öncelikle çok tesekkür ederiz.

Onlarca, yetiskin ve ögrenci bu egitimlerimize katildilar ve tiyatro sanatinin büyüsü ile tanistilar. Geçen sezon ki atölyemizin sahneledigi “Televizyon Cumhuriyeti” adli komedi seyircilerimiz tarafindan çok begenildi. Bu yilda o oyunu tekrar sizlerle bulusturacak olmaktan dolayi sevinç içindeyiz. Bir ekip çalismasi olan tiyatro, katilimcilarina sorumluluk duygusu asilamakla beraber, paylasimci ve yaratici bir toplum olusmasi adina çok önemli bir misyonu yerine getiriyor” dedi. 

Sükran Güngör Sahnesi’nde 6 ay sürecek olan egitimlerin sonunda ögrenciler hazirlayacagi bir oyunla seyirci ile bulusacak.