« Geri Dön

Coşkun Sabah Besteleri Özel Konseri Aydınlıları Coşturdu

Aydın Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, "Coşkun Sabah Besteleri Özel Konseri" ile Aydınlılara keyif dolu bir gece yaşattı.
Haber Tarihi: Monday, January 20, 2014

Aydinlilar "Coskun Sabah Besteleri Özel Konseri"ne büyük ilgi gösterdi. Koro sefi Nedim Tarimcioglu yönetiminde Aydin Belediyesi Sehir Tiyatrolari Sükran Güngör Sahnesinde gerçeklestirilen konsere Aydin Belediyesi Baskan Yardimcisi Sümran Ünal ve Aydinli sanatseverler katildi.

Aydin Belediyesi Türk Sanat Müzigi Korosu, geceye katilanlara birbirinden güzel Coskun sabah eserleri seslendirdi. Aydinlilar zaman zaman eserlere eslik ederken, Aydin Belediyesi Türk Sanat Müzigi Korosu konser boyunca büyük alkis aldi.

Konsere gösterilen ilgiden dolayi çok mutlu oldugunu belirten ve emegi geçenlere tesekkür eden Aydin Belediyesi Baskan Vekili Sümran Ünal, koro adina sef Nedim Tarimcioglu'na çiçek takdim etti.