« Geri Dön

Başkan Çerçioğlu Kültür Gezilerine Giden Vatandaşları Uğurladı

Aydın Belediyesi kültür gezilerine giden vatandaşları Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu uğurladı.
Haber Tarihi: Monday, February 10, 2014

Kültür gezilerine yogun ilgi gösteren vatandaslar kendilerini ugurlamaya gelen Baskan Çerçioglu’nu bir anda karsilarinda görünce büyük sevinç yasadilar.

Aydin Bey Camii önünden hareket eden otobüslerde vatandaslara tek tek hayirli yolculuk dileyen Baskan Çerçioglu’na ilgi yine büyüktü.

Yaklasik bin 500 kisinin katildigi Konya kültür gezisinde otobüslerin hareket etmesiyle Baskan Çerçioglu tarafindan ugurlanan vatandaslar kültür gezilerini düzenledigi için Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ettiler.

Aydin Belediyesi Kültür gezilerinin büyük ilgi gördügünü söyleyen Baskan Çerçioglu, kültür gezilerinin devam edecegini ifade etti.