« Geri Dön

Aydın’ın Gururu Finitolardan Başkan Çerçioğlu’na Ziyaret

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında Aydın’ı temsil eden 'Finitolar Grubu' Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: Wednesday, February 19, 2014

Finitolar Grup Sefi Erkan Karadeniz, kendilerine her konuda destek veren Baskan Çerçioglu’nu ziyaret ettiklerini belirterek, “Atalay Demirci’nin yazdigi ‘Ögrenci Evi’ adli skecimiz Yetenek Sizsiniz Türkiye Yarismasinda Yari finali geçerek finale kaldik.

25 Subat’ta yayinlanacak final için Aydinlilardan SMS destegi bekliyoruz. Bizim hep yanimizda olan ve destek veren Aydin Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na finitolar grubu olarak çok tesekkür ediyoruz” dedi.

Baskan Çerçioglu,  Yetenek Sizsiniz Türkiye yarismasinda Aydin’i temsil eden Finitolar Grubuna finalde basarilar diledi.