« Geri Dön

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden Kitap Fuarı

Atatürkçü Düşünce Derneği Aydın Şube Başkanı Günver Güneş, Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: Thursday, May 8, 2014

Ziyarette Dernek Baskani Günes, dernegin çalismalari hakkinda Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na bilgiler verdi.  Baskan Çerçioglu’na dernege verdigi desteklerden dolayi tesekkür eden ADD üyeleri Baskan Çerçioglu’na “hayirli olsun” diyerek ortak projelerde yer almak    istediklerini ifade ettiler.

Atatürkçü Düsünce Dernegi ile ortak projelerde yer almaktan dolayi mutluluk duyacaklarini belirten Baskan Çerçioglu, “ADD üyelerine verdikleri destekten dolayi çok tesekkür ederim. Aydin için güzel projelere birlikte imza attik atmaya da devam edecegiz. En kisa sürede Aydin Büyüksehir      Belediyesi, Atatürkçü Düsünce Dernegi isbirligi ile Atatürk Kent Meydaninda kitap fuari düzenleyecegiz.” dedi .

Yapilan ziyaretten dolayi memnuniyetini dile getiren Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Atatürkçü Düsünce Dernegi'ne çalismalarinda basarilar diledi.