444 40 09
« Geri Dön

Büyükşehir'den Kadınlar Gününe Özel Konser

Aydın Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü nedeniyle verdiği “Kadının Türküsü” konseri, türkü sevenlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Haber Tarihi: Sunday, March 8, 2015

Aydin Sükran Güngör Tiyatro Salonu'nda sef Özcan Yilmaz yönetiminde gerçeklesen konsere, Aydinlilar yogun ilgi gösterdi.

 

ERKEKLER KADINLARI ALKISLADI

Gecede program sunucusu erkekleri ayaga kaldirarak kadinlari alkislatirken, Koroda görevli ses sanatçisi Aydinli çiftçi Alaattin Güngör’ün seslendirdigi Aydin Türküsü büyük alkis aldi.Aydin Büyüksehir Belediyesi Türk Halk Müzigi Korosu, geceye katilanlara birbirinden güzel yirmiyedi eser seslendirdi. Konsere büyük ilgi gösteren ve salonu dolduran Aydinlilar zaman zaman türkülere eslik ederken, koro konser boyunca büyük alkis aldi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin sanata ve sanatçiya verdigi degerden mutlu olduklarini söyleyen Koro Sefi Özcan Yilmaz, “Biz kadina siddetin her zaman karsisindayiz. Biz kadinlara olan sevgimizi türkülerle dile getiriyoruz. Bu anlamli günde kadinlarimiza özel bir konser gerçeklestirdik. Sanata ve sanatçiya büyük destek veren Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ediyorum” dedi.

Nazilli’den gelen bir bayan izleyici Sef Özcan Yilmaz’dan kadinlar gününe özel bir sarki daha istedi. Sef Özcan Yilmaz Tokat yöresinden bir türküyle izleyicilerin isteklerini geri çevirmedi.

 Konser, Konservatuar Sube Müdür Vekili Serkan Firtina'nin sef Özcan Yilmaz'a koro adina çiçek takdimiyle sona erdi.