« Geri Dön

Büyükşehir Örnek Hizmet Vermeye Devam Ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden velilere örnek hizmet.
Haber Tarihi: Monday, June 15, 2015

Lisans Yerlestirme Sinavina (LYS) giren ögrencilerin velilerine Büyüksehir Belediyesi tarafindan sinav saati boyunca su ikram edilirken ve bekleme yerleri olarak çadir sandalye hizmeti sunuldu.

Ögrenciler sinavda büyük heyecan yasarken velilerde sicak günde çadir ve su hizmetinden dolayi memnuniyetlerini dile getirdiler.

Veliler, verilen hizmetten dolayi vaktin nasil geçtigini anlamadiklarini belirterek, "Yapilan hizmet örnek bir hizmettir. Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan bizler için çadirlar kuruldu, su ikrami yapildi. Vakit nasil geçirecegimizi düsünürken sosyal belediyecilik örnegi olan uygulama nedeniyle çok güzel vakit geçirdik. Verilen güzel hizmet için baskanimiz Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ediyoruz" diye konustular.