444 40 09
« Geri Dön

Büyükşehir’den “Yaşlılar Haftası” Özel Konseri

Aydın Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği “Yaşlılar Haftası” özel konseri gerçekleştirdi.
Haber Tarihi: Wednesday, March 25, 2015
Sükran Güngör Sahnesi’nde gerçeklestirilen konsere türküseverler yogun ilgi gösterirken konser öncesinde kültür merkezi egitmenleri müzik dinletisi sundu.Gece boyunca seslendirilen birbirinden güzel eserlere salonu dolduran vatandaslar hep bir agizdan eslik ettiler. Aydinlilarin ilgiyle izledigi konserde yasli vatandaslarin türkü isteklerini solist Özcan Yilmaz geri çevirmedi.
 
Yasli vatandaslar sahnede Aydin zeybegi oynarken Aydinlilar unutulmaz bir gece yasadi. Solist Özcan Yilmaz konser sonunda yaptigi konusmada, “Aydinimizin bir özelligi var, dünyanin en uzun süre yasayan insanlarinin bulundugu bir kent olmasi. Gerçekten muhtesem bir kentte yasiyoruz. Bizleri sizlerle bulusturan, büyük özveriyle örnek projelere imza atan Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ediyorum” dedi.
 
Konser sonunda Aydin Büyüksehir Belediyesi Teftis Kurulu Baskani Sefika Çoban solist Özcan Yilmaz’a çiçek takdim etti.Aydinli türküseverler Yaslilar Haftasi’nda böylesine anlamli bir konser düzenleyen Aydin Büyüksehir Belediyesi ve Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ettiler.